دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

عارضه عجیب واکسن کرونا

چندین نفر از شرکت‌کنندگان آزمایش واکسن کووید-۱۹ مدرنا پس از دریافت واکسن، تورم و التهاب را تجربه کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر کمیته مشاوره "سازمان غذا و داروی آمریکا" (FDA) خاطرنشان کرد که ممکن است افرادی که تزریق‌های زیبایی انجام داده‌اند، پس از تزریق واکسن کروناویروس، تورم و التهاب را تجربه کنند.

 

گزارش این سازمان نشان می‌دهد چندین نفر از شرکت‌کنندگان آزمایش که پیشتر فیلر صورت تزریق کرده بودند، مدتی پس از دریافت واکسن "مدرنا" (Moderna)، عوارض جانبی را تجربه کردند. یک متخصص پوست در مصاحبه‌ جدیدی گفت که این یک واکنش ایمنی است.

 

دکتر "شرلی چی" (Shirley Chi) باور دارد که این عوارض، واکنش طبیعی سیستم ایمنی هستند و اذعان داشت که همه عوارض به سادگی توسط کادر درمان برطرف شدند.

وی افزود: این موضوع عادی است که در برخی از قسمت‌های بدن که چنین ماده‌ای به صورت طبیعی در آنها وجود ندارد، شاهد بروز واکنش ایمنی باشیم.

 

دکتر چی ادامه داد: در هر حال، دیدن عوارض جانبی نباید مردم را از دریافت واکسن منصرف کند. در این موارد، بیماران تورم و التهاب را در قسمت‌هایی که تزریق زیبایی داشته‌اند، تجربه می‌کنند.

 

به گفته دکتر چی، دو نفر از بیماران، شش ماه پیش از دریافت واکسن، فیلر گونه تزریق کرده بودند و یک نفر نیز دو روز پس از دریافت واکسن، فیلر لب تزریق کرده بود. بیماران با استروئیدها و آنتی‌هیستامین‌ها تحت درمان قرار گرفتند و همه واکنش‌های آنها برطرف شد.

 

منبع: ایسنا

کلمات کلیدی: کرونا
ارسال نظر
آخرین اخبار